NaturaLife Bakery PALATINOSE 1kg

99.00 kn

NaturaLife Bakery PALATINOSE u prahu je specifično tehnološki prilagođen proizvod za izradu pekarskih proizvoda i slastica u kojima se želi smanjiti udio šećera djelomično ili u potpunosti.

  • dobiven iz prirodnog izvora
  • kalorijske vrijednosti 4 kcal/g
  • osigurava organizmu prirodnu energiju
  • potiče manji rast glukoze u krvi
  • ne utječe na formiranje karijesa
  • 100 % je veganski, košer, halal i ne-GMO proizvod.

 

Kategorija:

Opis

NaturaLife Bakery PALATINOSETM u prahu je specifično tehnološki prilagođen proizvod za izradu pekarskih proizvoda i slastica u kojima se želi smanjiti udio šećera djelomično ili u potpunosti. Prema EU uredbi broj 1924/2006 preporuka je nadomjestak palatinose/izomaltuloze minimalno 30% u odnosu na ukupni udio šećera.

NaturaLife Bakery PALATINOSETM je ugljikohidrat dobiven iz prirodnog izvora (šećerne repe), kalorijske vrijednosti 4 kcal/g koji se u potpunosti ali postupno oslobađa i na taj način osigurava organizmu prirodnu energiju u obliku glukoze. U prirodnom obliku se može naći u medu i šećernoj trsci.

PalatinoseTM ima blagu, prirodnu slatkoću, zamjenjuje saharozu u mjerilu 1: 1 i lako se može kombinirati s drugim zaslađivačima kako bi se postigao jedinstveni i prilagođeni stupanj slatkoće.
NaturaLife Bakery PALATINOSETM se može koristiti i prilikom pripreme raznih napitaka, smoothieja, krema na bazi mlijeka, vode ili masnoća, pudinga i drugih vrsta deserta, kao nadomjestak šećeru za bogatiji i puniji okus.

Korištenjem palatinose/izomaltuloze u pekarskim i slastičarskim proizvodima postiže se visok udio sporo razgradivih ugljikohidrata. Prema uredbi komisije EU broj 432/2012 konzumacija proizvoda s visokim udjelom sporo razgradivih ugljikohidrata (palatinose/izomaltuloze) potiče manji rast glukoze u krvi poslije njihovog unosa u usporedbi s hranom/pićima koji sadrže šećer.

NaturaLife Bakery PALATINOSETM ne utječe na formiranje karijesa što ga čini idealnim u pripremi pekarskih proizvoda i slastica.

100 % je veganski, košer, halal i ne-GMO proizvod.

Dodatne informacije

Pakiranje

1kg

Rok upotrebe

otisnut na ambalaži

Nutritivne vrijednosti

Prosječna hranjiva vrijednostna 100 g
Energetska vrijednost1581 kJ / 378 kcal
Ugljikohidrati
od čega šećeri
(od toga izomaltuloza)
94,6g
94,6g
94g
Bjelančevine0 g
Masti0 g
Natrij0,3 mg
Kalcij0,2 mg

Dostava

Proizvode naručene u web shopu dostavlja:

  • dostavna služba Hrvatske pošte na adresu dostave;
  • mogu se preuzeti svakim danom, od ponedjeljka do nedjelje, od 09-18h u našoj maloprodajnoj trgovini PHARMAFood, Gračanska cesta 110, 10 000 Zagreb, uz dodatnu telefonsku najavu o preuzimanju.

Troškovi slanja iznose:

  • 0,00 kn (besplatno) za narudžbe iznad 400,00 kn vrijednosti
  • 39,00 kn za narudžbe ispod 400,00 kn vrijednosti